Customer Service

πιστοί στην πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, έχουμε θέσει σε λειτουργία το νέο μας λογισμικό εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο βασίζεται στο OTRS, ένα από τα κορυφαία συστήματα εξυπηρέτησης πελατών παγκοσμίως. Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It

Mozilla Firefox

Για περίπου 12 χρόνια η Google κατέβαλε στην Mozilla περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως ώστε να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στον Firefox. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε περίπου στο 85% των συνολικών εσόδων της Mozilla. Σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν, η μηχανή αναζήτησης της Google είναι εκτός Firefox και την θέση της πήρε η αντίστοιχη μηχανή της Yahoo.

Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It

Let’s Encrypt

Από το 2015 θα γίνει ευκολότερο για τον κάθε ιδιοκτήτη site να αποκτήσει ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό SSL/TLS, για την προστασία του site του. H νέα  υπηρεσία είναι μια αρχή έκδοσης πιστοποιητικών (CA) με όνομα Let’s Encrypt η οποία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της συνεργασία του Electronic Frontier Foundation (EFF), της Mozilla και του  Πανεπιστημίου του Michigan. Φυσικά υπάρχει και μια γκάμα μεγάλων υποστηρικτών, όπως η Cisco και η Akamai, που πλαισιώνουν το νέο εγχείρημα. Ακόμη και αν δεν γνωρίζετε πολλά για τα πιστοποιητικά SSL ή TLS και το πρωτόκολλο HTTPS, πιστέψτε μας, αυτή η νέα εξέλιξη θα ταράξει πολύ τα νερά του διαδικτύου.

Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It

stamp

Θέλεις το website σου να λειτουργεί σαν μια καλο-δουλεμένη μηχανή αλλά για κάποιο λόγο απομακρύνει τους επισκέπτες; Μπορεί να εφαρμόζεις όσες συμβουλές προτείνονται για σωστό SEO και να έχεις κατακτήσει μια καλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όμως, για ποιο λόγο το traffic εμφανίζεται χαμηλό και χάνεις πολύτιμους δυνητικούς πελάτες; Σίγουρα κάθε επιχείρηση είναι μοναδική με διαφορετικούς στόχους, ωστόσο υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να προσδιορίσεις ξανά στο design της ιστοσελίδας σου:

Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It

chess

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν έχουν συνήθως τον χρόνο ή τους πόρους για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια ολοκληρωμένη digital marketing στρατηγική, που θα απογειώσει την online παρουσία τους και θα τους κατατάξει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε καινοτόμες ιδέες marketing για να τις εφαρμόσεις, να ανέλθεις επιχειρηματικά και να χαράξεις το δρόμο, που οι ανταγωνιστές σου θα ακολουθήσουν μετά από εσένα.

Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It

Γιατί το SEO είναι κρίσιμο για το website σου;

Κατηγορίες: Emarketing, SEO
Σχόλια: 1

 

word cloud

Αρκετά χρόνια πριν, όλα όσα χρειαζόταν μια επιχείρηση ήταν μια ελκυστική και ενημερωτική ιστοσελίδα με σκοπό να προσεγγίσει νέους online πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις της. Στη πορεία, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις ανακάλυψαν τα πλεονεκτήματα της online παρουσίας και ο ανταγωνισμός στο internet άρχισε να αυξάνεται ραγδαία με συνέπεια να προκύψουν νέες μέθοδοι online marketing. Η πιο διαδεδομένη και σημαντική από όλες τις τεχνικές είναι η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας με σκοπό να είναι πιο φιλική για τις μηχανές αναζήτησης, το γνωστό σε όλους μας Search Engine Optimization (SEO).

Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It

mobile marketing

Πολλοί ισχυρίζονται ότι το 2014 είναι η χρονιά του mobile. Σύμφωνα με πολλές έρευνες, οι χρήστες προτιμούν να αναζητούν πληροφορίες από το smartphone ή tablet τους, παρά από την desktop ή laptop συσκευή τους. Επίσης, ένα μεγάλο ποσοστό των mobile χρηστών επισκέπτονται το κατάστημα ή την επιχείρηση που εντόπισαν από την mobile συσκευή τους εντός 24ώρου από τη στιγμή που την αναζήτησαν ή πραγματοποιούν μια κλήση σε αυτή.

Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It

myth on web design

Σίγουρα γνωρίζεις το παλιό γνωμικό, που λέει ότι “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο”. Έχει όμως σε όλες τις περιπτώσεις; Προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τον πελάτη και να δημιουργήσεις ένα site, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής του και στις προσωπικές προτιμήσεις του φέρε για ένα λεπτό στο μυαλό σου το ακόλουθο σενάριο:

Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It

youtube

Τι είναι για σένα το YouTube; Ένα νέο κανάλι επικοινωνίας; Ένας τρόπος προώθησης και προβολής της επιχείρησής σου; Ένας διαδικτυακός τόπος ενημέρωσης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας; Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει την πλατφόρμα YouTube ως τη νέα τηλεόραση του μέλλοντος και το σίγουρο είναι ότι τα στατιστικά, που παρουσιάζει, είναι εντυπωσιακά! Πρόκειται για τη 2η πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως με περισσότερους από 1 δις. επισκέπτες κάθε μήνα, 100 ώρες video uploading κάθε λεπτό και περισσότερους από 1 εκατομμύριο διαφημιζόμενους. Το YouTube έχει αλλάξει τα δεδομένα προβολής των επιχειρήσεων, όπως τα γνωρίζαμε έως τώρα, υποδεικνύοντας έναν καινοτόμο και οικονομικό τρόπο διαφήμισης για όλους.

 

Ανακάλυψε παρακάτω 5 τρόπους για να βελτιώσεις την παρουσία της επιχείρησής σου στο YouTube δημιουργώντας μια επιτυχημένη video marketing στρατηγική:

Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It

Untitled2

Το 2014, επιχειρήσεις και οργανισμοί όλων των μεγεθών χρειάζεται να προσαρμόσουν τη στρατηγική marketing για να βρίσκονται μπροστά από τους ανταγωνιστές τους, να είναι πάντα επίκαιροι και να συμβαδίζουν με τις digital εξελίξεις. Εαν δεν έχεις προσαρμόσει την digital marketing στρατηγική της επιχείρησής σου με τις τάσεις, που επιβάλλει η αγορά, κινδυνεύεις να χάσεις online πελάτες και άρα.. κέρδη. Ακολούθησε τις συμβουλές, που περιγράφουμε παρακάτω, για να επεκτείνεις την αποτελεσματικότητα και κερδοφορία της επιχείρησή σου και να είσαι πάντα on top των digital εξελίξεων! Διαβάστε τη συνέχεια

Pin It