Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

Νέος Επαγγελματικός Κατάλογος

www.lefkimi-guide.grΗ περιοχή της Λευκίμμης στην Νότια Κέρκυρα είναι μια περιοχή με έντονη επιχειρηματική και τουριστική δραστηριότητα. Εντούτοις, η παρουσία της περιοχής στο internet μέχρι σήμερα ήταν ελάχιστη και αποσπασματική: υπήρχε μόνο το επίσημο site του Δήμου Λευκιμμαίων που αναπτύχθηκε πρόσφατα και κάποιες αναφορές σε τουριστικούς κατά βάση καταλόγους.

Η ClickMedia, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την ανάδειξη της περιοχής, υλοποίησε ένα νέο site, αφιερωμένο εξ' ολοκλήρου στην περιοχή και στους ανθρώπους της, το www.lefkimi-guide.gr. Οι στόχοι του site είναι οι εξής:

  • Να διαφημίσει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της περιοχής.
  • Να παρουσιάσει τις επιλογές που έχει ο επισκέπτης που ενδιαφέρεται να επισκεφθεί την Λευκίμμη και την Νότια Κέρκυρα κατά την διάρκεια των διακοπών του.
  • Να αποτελέσει ένα κεντρικό σημείο πληροφόρησης στο internet για την περιοχή, την ιστορία της, τα ήθη και έθιμα της, τα πολιτιστικά δρώμενα, τα αξιοθέατα της, για την περιοχή και τους κατοίκους της.
  • Να ενημερώσει τους Λευκιμμαίους για όσα συμβαίνουν και αφορούν την περιοχή τους, μέσω της τακτικής ειδησεογραφίας που θα καταχωρείται στο site.
  • Να δημιουργήσει μια online κοινότητα για τους Λευκιμμαίους.

Αυτή την στιγμή ο οδηγός είναι διαθέσιμος μόνο στα Ελληνικά. Μετά από μια αρχική περίοδο παρακολούθησης της λειτουργίας του και βελτίωσης όσων τμημάτων του απαιτηθεί, ο οδηγός θα μεταφρασθεί και στα Αγγλικά, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μεγαλύτερη ώθηση στον τουρισμό της περιοχής.

 

Επισκεφθείτε το www.lefkimi-guide.gr και στείλτε μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+