Νέο site (digi-retail.com) για το digi-retail

digi-retail.comΤο digi-retail.com είναι ένα ενημερωτικό site της ClickMedia και απευθύνεται στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα Digi-Retail (από το πρόγραμμα "Ψηφιακή Σύγκλιση" του ΕΣΠΑ).

Σκοπός της ClickMedia είναι η ενημέρωση των υφιστάμενων και των υποψήφιων πελατών μας σχετικά με τις δυνατότητες χρηματοδότησης που έχουν από το πρόγραμμα Digi-Retail και τις λύσεις και τις υπηρεσίες που μπορούμε να τους προσφέρουμε, έτσι ώστε να αναβαθμίσουν τη λειτουργία της επιχείρησής τους, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών και ειδικότερα το internet.

Επισκεφθείτε το www.digi-retail.com για να ενημερωθείτε για την δράση και γραφθείτε συνδρομητής ώστε να ενημερώνεστε κάθε φορά που υπάρχει κάποιο σχετικό νέο.