Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

Νέος Demo Server – demo.clickmedia.gr

Νέος Demo Server – demo.clickmedia.gr Με χαρά σας αναγγέλλουμε την λειτουργία του νέου demo server της ClickMedia, που δημιουργήθηκε με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Ο νέος demo server θα αποτελέσει τη νέα βάση σε κάθε συνεργασία αφού ο πελάτης θα μπορεί μέσω του ονόματος χρήστη και κωδικού να συνδέεται και να βλέπει την εξέλιξη του site του. Το πολύτιμο αυτό εργαλείο θα κάνει πιο άμεση και αποδοτική την συνεργασία μας αφού θα δώσει από την αρχή μια πολύ ουσιαστική προοπτική του υπό κατασκευή site, αλλά και θα μειώσει τους χρόνους υλοποίησης του. 

Στο demo.clickmedia.gr θα μπορείτε επίσης να βλέπετε νέες ή υπό κατασκευή δουλειές της ClickMedia, να ενημερώνεστε για τις τελευταίες τάσεις στο internet και πώς μπορείτε να κάνετε πιο αποδοτική την παρουσία σας στο internet.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+