Στην ClickMedia το site του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου

Η ClickMedia ανέλαβε τον επανασχεδιασμό και την κατασκευή του site του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο πλαίσιο των χορηγικών δράσεων που υλοποιεί.

Η ανάληψη του συγκεκριμένου έργου αποτελείται από ένα σύνολο προκλήσεων στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει η ClickMedia, με σημαντικότερη την ανάδειξη της φήμης, της δυναμικής αλλά και των υπηρεσιών ενός ιστορικού αθλητικού συλλόγου όπως είναι ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος.
Υπό αυτό το πρίσμα, η ClickMedia αναλαμβάνει τον επανασχεδιασμό του site του συλλόγου, με απόλυτο στόχο την αρτιότερη παρουσίαση των ακαδημιών, αγωνιστικών τμημάτων αλλά και την ξεχωριστή προβολή των αθλητών του συλλόγου. Για αυτό το λόγο, η ClickMedia προσανατολίζεται ως προς μια clean cut προσέγγιση, η οποία αφενός θα αναδεικνύει τις υπηρεσίες του συλλόγου και αφετέρου θα δημιουργήσει ένα site φιλικό ως προς τις μηχανές αναζήτησης.
Σε δεύτερο , αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, επίπεδο, ο σχεδιασμός του site θα υπηρετεί μια αρχιτεκτονική προσέγγιση η οποία θα επιτρέπει στον κάθε διαχειριστή να εισάγει πληροφορίες εύκολά και γρήγορα, μετατρέποντας με τον τρόπο αυτό την διαχείριση του site σε μια πολύ απλή διαδικασία.
Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος ιδρύθηκε το 1891 και είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας. Παράλληλα, πρωταγωνιστεί σε πολλά αθλήματα, όπως μπάσκετ και στίβο και έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας στα περισσότερα από αυτά.