Η ClickMedia για πρώτη φορά στα Ermis Awards

Φέτος, συμμετέχουμε για πρώτη φορά στα βραβεία Ermis Awards, τα οποία αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα και διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος.

Η ClickMedia συμμετέχει στην κατηγορία Ermis Digital και ειδικότερα στην κατηγορία Websites. Η διαδικασία συμμετοχής απαιτούσε μια πολύ προσεκτική επιλογή σχετικά πρόσφατων έργων, τα οποία όφειλαν να πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούσε η διοργάνωση. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλα μας τα έργα και συνεπώς η διαδικασία επιλογής των συμμετοχών μας ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη.

Μετά από πολύ σκέψη και πολύωρες συσκέψεις τελικώς, καταλήξαμε και με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι τα sites με τα οποία θα συμμετάσχουμε στα βραβεία Ermis Awards είναι: α) Το Μουσείο Λούλη με το www.loulismuseum.gr στην κατηγορία Art & Culture, το www.efzeengreece.com  της εταιρείας  ΕΥΖΗΝ στην κατηγορία Travel και Greek@Heart και φυσικά εμείς, η ClickMedia με το www.clickmedia.grστην κατηγορία Αυτοπροβολή. Ευχηθείτε μας «Καλή Τύχη»!