Εταιρικά Νέα

Εταιρικά Νέα

«Επιχειρηματικότητα 2.0: Πως αξιοποιούν οι επιχειρήσεις το internet σήμερα», Hilton Athens, Money Show 2013

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε από την ClickMedia, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Hilton Athens, στο πλαίσιο του Money Show 2013, ομιλία με θέμα «Επιχειρηματικότητα 2.0: Πως αξιοποιούν οι επιχειρήσεις το internet σήμερα», με την υποστήριξη του κ. Άκη Αγγελάκη, σύμβουλο πωλήσεων και δικτυακού marketing.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο Γενικός Διευθυντής της ClickMedia, κ. Φώτης Πανδής παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν το internet σήμερα. Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας ως προς την προσέγγιση του διαδικτύου. Τόνισε ότι το μέσο έχει ωριμάσει και ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις αλλά απαιτείται σοβαρότητα, σεβασμός και αποφασιστικότητα σε όποιες διαδικτυακές ενέργειες επιχειρηθούν.

Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πληθώρα μέσων, διαφημιστικών εργαλείων και κοινωνικών πλατφορμών τα οποία προσφέρονται ως αγγελιοφόροι των προϊόντων και των δραστηριοτήτων κάθε επιχείρησης. Στόχος δεν ήταν να αθροιστούν αναλυτικά όλα αυτά τα μέσα, αλλά να υπογραμμιστεί και να τονισθεί η ανάγκη για περαιτέρω ανάλυση και κατανόηση εις βάθος όλων αυτών των εργαλείων, η επιλογή του σωστού μέσου για κάθε επιχείρηση και προϊόν και φυσικά η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη-συνοδοιπόρου σε αυτή τη διαδρομή στο διαδίκτυο.

Η ClickMedia ευχαριστεί όλους όσοι ήρθαν στην εκδήλωση και ελπίζουμε να σας δούμε και στην επόμενη.

Δείτε την παρουσίαση παρακάτω:

 

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+