Προώθηση Ιστοσελίδων, η νέα υπηρεσία από την ClickMedia

Η ClickMedia στο πλαίσιο της δέσμευσής της για παροχή υπεύθυνων και αξιόπιστων διαδικτυακών λύσεων πρόσθεσε από αρχές Φεβρουαρίου 2014 την υπηρεσία Προώθησης Ιστοσελίδων (SEO).

Η ClickMedia προτού προβεί στη διάθεση της νέας υπηρεσίας στο ευρύ κοινό επένδυσε εσωτερικά εκατοντάδες ανθρωποώρες προκειμένου να καταλήξει στην μεθοδολογία και τα εργαλεία τα οποία αποτελούν τον υποστηρικτικό μηχανισμό της νέας υπηρεσίας. Η εν λόγω μεθοδολογία αξιοποιεί στο έπακρο την προϋπάρχουσα τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η ClickMedia από την υλοποίηση, διαχείριση, υποστήριξη και παρακολούθηση περισσότερων από 300 δικτυακών τόπων ενώ παράλληλα, διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω των κατάλληλων μηχανισμών ελέγχου και παρακολούθησης.

Η υπηρεσία Προώθησης Ιστοσελίδων (SEO) αποτελεί την διαδικασία επηρεασμού της σειράς εμφάνισης ενός site ή μιας σελίδας στα «φυσικά» ή μη-πληρωμένα ή «οργανικά» αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αφορά όλους όσοι διατηρούν μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο καθώς με την αξιοποίηση της υπηρεσίας μπορούν να αυξήσουν θεαματικά τον αριθμό των επισκεπτών στο site τους και, κατά συνέπεια, των πελατών και των πωλήσεων τους.