Φώτης Πανδής

Είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε!

Και ναι, δεν θα το κρύψουμε... λατρεύουμε να δημιουργούμε και να υλοποιούμε λογισμικά και εφαρμογές στο διαδίκτυο! Η κατασκευή ιστοσελίδων και το web design είναι το πάθος μας. Νομίζουμε, πως είναι ολοφάνερο, ότι είμαστε «προγραμματισμένοι» να το κάνουμε αυτό! (θέλετε να μας πείτε «κολλημένους»; no problem!). Η μεγαλύτερη όμως ικανοποίηση για μας είναι, όταν το site και η εφαρμογή που θα δημιουργήσουμε για εσάς κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και την επιχειρηματική σας δραστηριότητα επιτυχημένη. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να αναδείξουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, όπως ακριβώς ταιριάζει στο προφίλ και το χαρακτήρα της επιχείρησής σας: είτε πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδων (seo) είτε για κατασκευή eshop ή όποια άλλη διαδικτυακή εφαρμογή στην ClickMedia δίνουμε ουσιαστικές και καινοτόμες λύσεις. Επιτρέψτε μας να το αποδείξουμε!!

Άλλωστε, όπως είπε ο μεγάλος συγγραφέας Βίκτωρ Ουγκώ: «Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της».

Και να είστε σίγουροι, ότι την ιδέα την έχουμε... Το μόνο που μένει τώρα είναι να κάνουμε μαζί «ένα κλικ μπροστά»!

Η ιστορία μας

Κάμποσα χρόνια πριν (για ευνόητους λόγους δεν θα σας πούμε πόσα), ο Φώτης έπιασε στα χέρια του για πρώτη φορά έναν υπολογιστή. Η μέρα εκείνη κατά πως φαίνεται αποδείχθηκε μοιραία... για όλους μας! Από εκείνη τη στιγμή, ένας τεράστιος νέος κόσμος, αυτός του προγραμματισμού ανοίχτηκε μπροστά στο Φώτη. Η μαγεία και οι απεριόριστες δυνατότητες του προγραμματισμού τον κέρδισαν σε σημείο που έκανε τον προγραμματισμό hobby.
Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε... Λίγα χρόνια αργότερα, ο Φώτης γνώρισε τη Χριστίνα. Η αγάπη του Φώτη για τον προγραμματισμό (κατασκευή ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδων, κατασκευή eshop) και το επικοινωνιακό ταλέντο της Χριστίνας, είναι δεξιότητες που συνδυάστηκαν αρμονικά και έγιναν η αφορμή για τη σύλληψη μιας μεγάλης «ριψοκίνδυνης» ιδέας... και τότε BANG!!!! Το 2006 δημιούργησαν την ClickMedia και υποσχέθηκαν ότι θα είναι πάντα «ένα κλικ μπροστά».

company2

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+