Alea jacta est! Ο κύβος ερρίφθη! Ήρθε η ώρα να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη. Είναι η ώρα που θα μας αποκαλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και εμείς θα φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά τις γνώσεις, την εμπειρία και τη φαντασία μας ώστε να σχεδιάσουμε για εσάς το site που ταιριάζει στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Μέσα σε μόλις μερικά βήματα, η αναμονή για την εικόνα του νέου site, θα γίνει προσμονή για το site που θα απογειώσει την επιχείρησή σας! Δείτε πως:

Kick of meeting

Kick of meeting

Το εναρκτήριο λάκτισμα της συνεργασίας μας! Καταγράφουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και προτείνουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διαδικτυακής παρουσίας, εφάμιλλη της εταιρικής σας ταυτότητας, αξιοποιώντας πάντοτε τις τεχνολογικές δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο.

Συλλογή Βασικού Περιεχομένου

Συλλογή Βασικού Περιεχομένου

Σε αυτό το σημείο, η συμβολή σας και η συμμετοχή σας στη διαδικασία είναι απαραίτητη:

  • χρειαζόμαστε από εσάς υλικό, επιμέρους πληροφορίες, φωτογραφίες και κείμενα, έτσι ώστε, να τα αξιοποιήσουμε και να προχωρήσουμε την διαδικασία κατασκευής του site
  • ο Project Manager / Υπεύθυνος Έργου συνεργάζεται μαζί σας σε όλη τη διαδικασία και είναι σε θέση να σας συμβουλέψει ως προς την καταλληλότητα και ωφελιμότητα του ενημερωτικού υλικού που συγκεντρώνετε.

Επιπλέον υπηρεσίες

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε για εσάς το υλικό που χρειάζεται, με συγγραφή κειμένων, επαγγελματική μετάφραση, καθώς και φωτογράφηση προϊόντων κ.τ.λ.

Εικαστικές Προτάσεις

Εικαστικές Προτάσεις

Η στιγμή της δημιουργίας και ανάπτυξης του site σας… Η ομάδα έργου της ClickMedia δημιουργεί με διάθεση, κέφι και τεχνογνωσία ειδικά για εσάς και σας παρουσιάζει:

  • 2 προσχέδια / μακέτες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουμε συμφωνήσει στο kick-off meeting, ώστε να έχετε μια πρώτη εικόνα του site σας τόσο από εικαστικής πλευράς, όσο και από τη σκοπιά της λειτουργικότητας.
  • Οι μακέτες βρίσκονται στον demo server της ClickMedia, στην περιοχή πελατών, όπου θα μπορείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που θα σας δώσουμε να συνεργάζεστε μαζί μας.
Έγκριση

Έγκριση

Πριν πάρει την τελική του μορφή, συζητάμε παρέα για τυχόν αλλαγές και βελτιώσεις, προκειμένου να δημιουργήσουμε το απόλυτο εργαλείο δουλειάς για την επιχείρησή σας.

Αν χρειάζονται αλλαγές στην πρόταση μας, αυτές γίνονται τώρα, ώστε να καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο του site σας.

Υλοποίηση και Έλεγχος

Υλοποίηση και Έλεγχος

Έχοντας καταλήξει πια στην εικαστική πρόταση και εφόσον έχουμε την έγκρισή σας:

  • η ομάδα μας προχωρά στην κατασκευή και ολοκλήρωση του
  • Quality Control testing period: η ομάδα μας πραγματοποιεί ποιοτικούς ελέγχους στο site/project, ώστε να επιλυθούν-επιδιορθωθούν τυχόν προβλήματα αλλά και να γίνουν οι τελευταίες διορθωτικές πινελιές.
  • το site δημοσιεύεται στο demo sever της ClickMedia
Ολοκλήρωση και Εκπαίδευση

Ολοκλήρωση και Εκπαίδευση

Ενόσω το site σας φιλοξενείται προσωρινά στον demo sever της ClickMedia, ήρθε η στιγμή να μοιραστούμε μαζί σας «μικρά μυστικά» για τη διαχείριση του site σας.

Mini training course @ClickMedia:

Πραγματοποιείται μια επαρκής εκπαίδευση των στελεχών σας στα γραφεία της ClickMedia σε κατάλληλο χώρο. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι, να μπορείτε με απλά βήματα να μάθετε να διαχειρίζεστε το site σας. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι συνήθως 3 ώρες.

Παράδοση

Παράδοση

Δημιουργήσαμε, σχεδιάσαμε, καταλήξαμε, εκπαιδεύσαμε…περάσαμε πολύ εποικοδομητικό χρόνο μαζί… και ήρθε πια η στιγμή πια να «ελευθερώσουμε» το site στο web…

clickmedia-team

Υποστήριξη

Για όλους εμάς, στην ClickMedia, δεν αρκεί να παραδώσουμε ένα άρτιο site ή ένα e-shop…

Η ομάδα της ClickMedia πορεύεται μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου και όχι μόνο. Από τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας, τη συλλογή υλικού, την απόλυτη προετοιμασία σας για την υποδοχή και διαχείριση της ιστοσελίδας, έως και την αμέριστη υποστήριξή μας μετά το πέρας του έργου.

Μαζί δημιουργήσαμε, Μαζί «τρέχουμε» το έργο και Μαζί το εξελίσσουμε…!

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+