Ανακατασκευή site για το βρεφονηπιακό σταθμό Λαμπετώ

Η ClickMedia ανέλαβε την ανακατασκευή του site για τον βρεφονηπιακό σταθμό Λαμπετώ που λειτουργεί στην Μεταμόρφωση της Αττικής και συγκαταλέγεται στους πληρέστερους και αποδοτικότερους παιδικούς σταθμούς των Βορείων Προαστίων.

Η ClickMedia ανέλαβε την ανακατασκευή του site για τον βρεφονηπιακό σταθμό Λαμπετώ που λειτουργεί στην Μεταμόρφωση της Αττικής και συγκαταλέγεται στους πληρέστερους και αποδοτικότερους παιδικούς σταθμούςτων Βορείων Προαστίων.
Αποτελείται από έμψυχο δυναμικό που αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει και η επιβεβαίωση έρχεται από τα σχόλια των γονέων που έχουν ήδη εμπιστευθεί τα παιδιά τους στον σταθμό, ενώ βρίσκεται σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις, με πρώτο μέλημα τις ανάγκες των παιδιών συνολικά.
Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συλλέξουν οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τοκέντρο θα μπορούν να επισκεφθούν το site και ολοκληρώνοντας την επίσκεψή τους θα είναι πλήρως ενημερωμένοι εντοπίζοντας γρήγορα αυτό που αναζητούν.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+