Ολοκληρώθηκε το νέο site της Service Gas

Το νέο site της Service Gas http://www.servicegas.gr/ ανέβηκε και οι ιδιοκτήτες του δηλώνουν ευχαριστημένοι με την νέα τους εικόνα στο διαδίκτυο. Το site έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες της Service Gas με ένα εικαστικό και στήσιμο ειδικά για αυτούς.

Στο site παρουσιάζονται ξεκάθαρα και προωθούνται όλο το φάσμα των υπηρεσιών της service Gas. Δίνεται έμφαση σε συγκεκριμένες κατηγορίες υπηρεσιών με ενημέρωση συγκεκριμένα για κάθε μια από αυτές. Παρουσιάζονται αρκετά έργα ώστε ο πελάτης κα επισκέπτης που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες της Service Gas πάρει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το επίπεδο της δουλειάς της.

Παρουσιάζονται όλοι οι προμηθευτές με link προς τα site τους για να βρει κάποιος επιπλέον πληροφόρηση. Επιπλέον υπάρχει μια ενότητα με απαντημένες της συχνότερες ερωτήσεις που έχουν οι πελάτες της Service Gas για τις υπηρεσίες της. To site είναι πλήρως δυναμικό, έτσι, ενημερώνεται κατά περιόδους με προσφορές και νέα άμεσα και εύκολα από τον ίδιο τον πελάτη μας. Το site έχει στηθεί με γνώμονα την εύκολη πλοήγηση του επισκέπτη ώστε να βρει άμεσα την πληροφορία που τον ενδιαφέρει από οποιαδήποτε σελίδα του site και αν βρίσκεται.

Δείτε το site: http://www.servicegas.gr/

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+