Το νέο site της Technical Express στο internet

Η Technical Express έχει πλέον το νέο ανανεωμένο site της στο διαδίκτυο που σχεδιάσθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της από την ClickMedia. Το site είναι σχεδιασμένο και έχει υλοποιηθεί για να είναι φιλικό για τον επισκέπτη και για τις μηχανές αναζήτησης.

Έχει ένα φρέσκο εικαστικό αποκλειστικά για την Technical Express. Προβάλει αποτελεσματικά όλο το φάσμα των υπηρεσιών της Technical Express χωρίς περιττά στοιχεία στην πλοήγηση που μπορεί να μπερδέψουν τον επισκέπτη απ΄το να βρει και να ενημερωθεί πλήρως γι’αυτό που ψάχνει.

Παρουσιάζει τα έργα και τον επαγγελματισμό της μέσω αυτών στον κάθε επισκέπτη. Έχοντας το νέο site σαν ένα σύγχρονο εργαλείο η Technical Express μπορεί να προβάλει αποτελεσματικά προσφορές, τις υπηρεσίες της, τα νέα και τις δουλειές της και να φέρει τον πελάτη της ακόμη πιο κοντά της. Όλα αυτά γίνονται μέσα από μια φιλική διαχείριση του νέου δυναμικού τους site.

Δείτε το site: http://www.technicalexpress.gr/

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+