Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος για τις μοναδικές δημιουργίες της Ευτυχίας Μπαρζού

Η ClickMedia γνώρισε την Ευτυχία Μπαρζού, Κεραμίστρια και Εικαστική Θεραπεύτρια η οποία σπούδασε κεραμική στην Αθήνα και εκπαιδεύτηκε στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Τέχνης & Ψυχοθεραπείας ενώ ασχολείται επαγγελματικά με την κεραμική 20 ολόκληρα χρόνια έχοντας παρουσιάσει σε πολλές εκθέσεις τις δημιουργίες της.

Έτσι λοιπόν έφτασε η στιγμή που δίνεται η ευκαιρία σε όλες αυτές τις δημιουργίες να μπορούν να εξερευνηθούν από το σύνολο του κοινού, στην Ελλάδα και όχι μόνο, μέσω της συνεργασίας της ClickMedia με την καλλιτέχνη στο κομμάτι του σχεδιασμού και κατασκευής του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Εκεί θα παρουσιάζονται αναλυτικά οι νέες χειροποίητες δουλειές της και θα μπορεί ο κάθε επισκέπτης να ενημερώνεται άμεσα για θέματα που αφορούν την καλλιτέχνη και τα προϊόντα καθώς και να τα προμηθευτεί από το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα με εύκολο και ξεκούραστο τρόπο.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+