Ολοκληρώθηκε και ανέβηκε στο διαδίκτυο το web site της Master Service

H Master Service απέκτησε μια σύγχρονη, επαγγελματική και ξεχωριστή παρουσία στο internet. Το web site της Master Service είναι πλήρως δυναμικό και αναπτύχθηκε πάνω στην υπερσύγχρονη πλατφόρμα Joomla. Μέσω του σύγχρονου και πλήρως παραμετρικού CMS (content management system) η Master Service μπορεί να διαχειρίζεται και να εμπλουτίζει αποτελεσματικά το νέο της web site ελάχιστο χρόνο.

Το εικαστικό του site είναι custom σύμφωνα με τα στοιχεία και το πνεύμα που ήθελε να μεταφέρει η Master Service. Στο site παρουσιάζεται αποτελεσματικά όλο το φάσμα των υπηρεσιών της Master Service με εύκολη και χρηστική πλοήγηση για μπορεί ο επισκέπτης και πελάτης της να βρει και να ενημερωθεί πλήρως για ότι ψάχνει. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθεί για περιοδικές προσφορές της εταιρίας, την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης σε καθημερινή βάση αλλά και για τα νέα της όσον αφορά τις υπηρεσίες που αντιπροσωπεύει.

Τέλος, το site ενσωματώνει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες πάνω στις εξελίξεις και στήσιμο των web site, όπως και τις απαραίτητες τεχνικές και know how για να είναι SEO friendly για την Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Σχεδιασμός και υλοποίηση με την τεχνογνωσία της ClickMedia.

Επισκευθείτε το site www.masterservice.gr

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+