Ανανέωση του site της Iron Aluminium Costructions

Σε συνεργασία με την ClickMedia η εταιρία Iron Aluminium Costructions θα εκσυγχρονίσει το υπάρχον web site της. Το νέο web site που θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει η ClickMedia, θα παρουσιάζει με ένα νέο, ελκυστικό και επαγγελματικό design, το δυναμικό και τις υπηρεσίες της Iron Aluminium Costructions.

Θα παρουσιάζει τα έργα και τα προϊόντα με αναλυτικό και όμορφο τρόπο. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις περιοδικές προσφορές της εταιρίας. Επιπλέον θα δώσει τη δυνατότητα σε υπάρχοντες αλλά και νέους πελάτες της εταιρίας να ενημερώνονται εύκολα και άμεσα για όλες τις υπηρεσίες της. Το νέο site θα είναι πλήρως δυναμικό, ανεπτυγμένο σε μια σύγχρονη και εξελιγμένη πλατφόρμα CMS, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην εταιρία να διαχειρίζεται εύκολα, σε ελάχιστο χρόνο το περιεχόμενο του site της. Τέλος με τα analytics της Google θα μπορεί να εξάγει πληροφορίες και στατιστικά για το site και να το μετατρέψει σε εργαλείο ανάπτυξης της δουλειάς της.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+