Ολοκληρώθηκε το νέο site του ζαχαροπλαστείου «Delicious»

Οι λάτρεις των γλυκών συνταγών έχουν πλέον την δυνατότητα να γνωρίσουν τις εξαιρετικές δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου «Delicious» μέσω του νέου site που κατασκευάστηκε από την ClickMedia, στην διεύθυνση http://www.catering-delicious.com

Έτσι λοιπόν, δίνεται η δυνατότητα στην επιχείρηση να παρουσιάσει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τα προϊόντα αλλά και με τις υπηρεσίες της, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο όλες οι νέες γεύσεις / συνταγές, καθώς και τα νέα της επιχείρησης. Παράλληλα, κατασκευάστηκε ένα μοναδικό Facebook Page, όπου εμφανίζεται περιεχόμενο από το ίδιο το site με σκοπό την περαιτέρω προβολή και ενδυνάμωση του ονόματος της επιχείρησης, μέσα στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο της εποχής μας, αποκτώντας fans και επικοινωνώντας μαζί τους άμεσα.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+