Η ClickMedia νιώθει πάλι «παιδί» παρέα με το βρεφικό πολυκατάστημα Δήμας-Bebe

Βρεθήκαμε για άλλη μια φορά μέσα στον φανταστικό κόσμο των παιδιών μέσω της συνεργασίας μας με το βρεφικό - παιδικό πολυκατάστημα Δήμας-Bebe.

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα αλλά και μεγαλύτερα καταστήματα της Αττικής, με τεράστια γκάμα προϊόντων, κουβαλώντας αρκετά έτη εμπορικής εμπειρίας. Στην νέα εποχή που διανύει αποφάσισε την είσοδό του στην αγορά του Internet μέσω της πλατφόρμας E-Commerce της ClickMedia, για να έχει πια την δυνατότητα να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες με παραπάνω από έναν τρόπο. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του e-shop θα έχουν πλήρη εικόνα για τα προϊόντα, για τις τιμές, για την διαθεσιμότητά τους και για ότι άλλο τους ενδιαφέρει, ενώ θα μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν με διάφορους τρόπους, μένοντας πάντα ενήμεροι για τις πλούσιες προσφορές του πολυκαταστήματος.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+