Η "ομορφιά" απέκτησε ένα νέο e-shop από την ClickMedia

Ένα e-shop γεμάτο χρώμα, καθαρές γραμμές και σύγχρονο design σχεδιάστηκε και αναπτύχτηκε από την ClickMedia για τις ανάγκες της EvaBeauty.

Με το νέο e-shop η EvaBeauty απέκτησε ένα δυνατό εργαλείο για να παρουσιάσει και να προωθήσει τα προϊόντα της, όπως επίσης και για να ενισχύσει τις πωλήσεις της. Ο επισκέπτης και πελάτης του e-shop μπορεί να επιλέξει με ιδιαίτερη ευκολία και άνεση, μέσα από μία πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όποια απο αυτά τον ενδιαφέρουν. Οι κατηγορίες, οι υποκατηγορίες, οι λίστες προϊόντων, όπως και κάθε σελίδα προϊόντος έχουν σχεδιασθεί και στηθεί έτσι ώστε να διευκολύνουν την πλοήγηση του επισκέπτη, να απλουστεύουν την εύρεση προϊόντων και να εντυπωσιάζουν με μια άψογη παρουσίαση. Επιπλέον ο επισκέπτης μπορεί να εγγραφεί στο newsletter, να διαβάσει άρθρα με χρήσιμες συμβουλές και να επωφεληθεί από τις προσφορές. Τέλος, το e-shop ενσωματώνει κλειστές περιοχές για επαγγελματίες (χονδρική) και πελάτες μέλη, παρέχοντας διαφορετικό περιεχόμενο και προνόμια για την κάθε μία κατηγορία ξεχωριστά.

EvaBeauty e-shop

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+