Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗ ΕΠΕ ανανεώνεται δυναμικά με την ClickMedia

Οι Αφοί Μουτεβελή έχοντας διαγράψει μια αξιόλογη πορεία δεκαετιών, εμπιστεύτηκε την ClickMedia για να σχεδιάσει και να αναπτύξει το νέο εταιρικό site τους.

Το νέο site της εταιρείας θα έχει εικαστικό που θα αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα της και θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τα τελευταία παγκόσμια πρότυπα κατασκευής site. Στο νέο αυτό site λοιπόν θα παρουσιάζονται με ξεκάθαρο και μοντέρνο τρόπο η εμπειρία και η εξειδίκευση της εταιρείας μέσα από photo-galleries των έργων της. Θα προβάλλεται η πλήρης γκάμα των υπηρεσιών της, θα υπάρχει ολοκληρωμένη παρουσίαση και πληροφόρηση πάνω σε ειδικές κατασκευές και προϊόντα, αλλά θα προστεθούν και συγκεκριμένες εφαρμογές όπως το newsletter, η φόρμα προσφορών και η εσωτερική μηχανή αναζήτησης που θα προσδίδουν επιπλέον λειτουργικότητα στο site. Τέλος, θα βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε να έχει καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δοκιμασμένες τεχνικές του SEO.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+