Νέα, φρέσκια συνεργασία της ClickMedia με το κατάστημα Boutique 52 στην Γλυφάδα

Σε νέα συνεργασία πέρασε η ClickMedia με το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, Boutique 52 στην Γλυφάδα.

Αποτελεί σημείο συνάντησης για όλο τον γυναικείο πλυθησμό της Γλυφάδας και στα πλαίσια της νέας αυτής συνεργασίας η εταιρεία μας θα κατασκευάσει ένα πλήρες και μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να μπορούν οι φίλες του Boutique 52 να πραγματοποιούν τις online αγορές τους.

Στο περιεχόμενο του e-shop ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει και να αγοράσει τα προϊόντα του καταστήματος και όχι μόνο! Θα μπορεί να επικοινωνεί με το Boutique 52 οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, να βλέπει τις δραστηριότητές του με φωτογραφικό υλικό και βίντεο, να ενημερώνεται για τις μεγάλες προσφορές του καταστήματος και φυσικά να συνδέεται με το e-shop, ώστε να λαμβάνει ενημερωτικό υλικό, όπως νέες αφίξεις/collection και πολλά άλλα νέα και ανακοινώσεις.

Το γυναικείο κοινό της Γλυφάδας περιμένει έναν ακόμη προορισμό, και αυτή τη φορά χωρίς να χρειάζεται να βγούν καν απο το σπίτι τους!

 

 

 

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+