Συνεργασία της ClickMedia με την Δικηγορική εταιρεία Δρ. Κουτσούκης & Συνεργάτες

Σε μια νέα συνεργασία προχώρησε η ClickMedia με την Δικηγορική εταιρεία Δρ. Κουτσούκης & Συνεργάτες, η οποία εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμενα στην οδό Βουκουρεστίου, στο Κολωνάκι.

Η εταιρεία μέσα απο το νέο της site θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερώνονται για την αυτήν και τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει  συνολικά. Πρόκειται για Δικηγορική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, με εξειδίκευση στο ευρωενωσιακό, εμπορικό και αστικό δίκαιο, μετρώντας πολλές επιτυχίες στον χώρο. Στο περιεχόμενο της νέας ιστοσελίδας θα συναντήσει κανείς διάφορες υποθέσεις και αγωγές, δημοσιεύσεις και άρθρα της εταιρείας, αλλά και ενότητες που αφορούν την Νομολογία, τα δικαιώματα θιγομένων κλπ. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η ιστοσελίδα θα στηθεί με γνώμονα την εύκολη πλοήγηση για τον επισκέπτη, τον άμεσο εντοπισμό της πληροφορίας απο εκείνον, αλλά και την ανάδειξη της δυναμικής της εταιρείας στο κοινό που θα την αναζητήσει.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+