Η ClickMedia προχώρησε σε συνεργασία με την Kem Systems

Σε συνεργασία με την Kem Systems προχώρησε η ClickMedia, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως προσαρμόζει την τεχνογνωσία της πάνω σε συγκεκριμένες ανάγκες.

Το νέο site της Kem Systems θα κατασκευαστεί με γνώμονα τον πελάτη και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του. Στο περιεχόμενο της νέας ιστοσελίδας θα δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν τα εξειδικευμένα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία, αλλά και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα ενδιαφέροντος. Μέσω αυτής, θα μπορεί ο καθένας να επικοινωνεί με την εταιρεία για οτιδήποτε τον ενδιαφέρει, όπως τιμές, προσφορές, τεχνική υποστήριξη, διαθεσιμότητα κλπ.

Ο σχεδιασμός του site πρόκειται να είναι μοναδικός, προβάλλοντας την εταιρεία με τον τρόπο που της αρμόζει, καθώς θα περνάει το πνεύμα της επιχείρησης στο κοινό, ενώ παράλληλα θα αποτελεί ένα εύχρηστο οδηγό για εκείνον που ενδιαφέρεται να εντοπίσει εξειδικευμένα προϊόντα.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+