Η ClickMedia συνεργάζεται ξανά με την Διεθνής Ελεγκτική

Μετά απο την ήδη επιτυχημένη συνεργασία με την Διεθνής Ελεγκτική, όπου προχωρήσαμε στην κατασκευή και προώθηση της νέας ιστοσελίδας, προχωρήσαμε και σε δεύτερη, η οποία αφορά την κατασκευή του Intranet της εταιρείας.

Intranet είναι ένα ιδιωτικό δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες του Διαδικτύου, όπως τα πρωτόκολλα επικοινωνίας της σουίτας TCP/IP, το σύστημα μεταφοράς αρχείων FTP και τις τεχνολογίες του Παγκόσμιου Ιστού. Επομένως, στο Intranet η Διεθνής Ελεγκτική θα δίνει την δυνατότητα στο προσωπικό της εταιρείας να ενημερώνεται για σημαντικά θέματα που τους αφορούν καθημερινά, να οργανώνεται καλύτερα εντός της εταιρείας και να στηρίζει τις ενέργειες και την πολιτική της εταιρείας. Η ClickMedia θα προχωρήσει στην κατασκευή και στο στήσιμο του Intranet σε έναν απο τους servers της Διεθνής Ελεγκτικής, προσφέροντας για ακόμη μία φορά τις υπηρεσίες της σε έναν ήδη ευχαριστημένο πελάτη.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+