Η ClickMedia βρέθηκε στα γραφεία της Google!

Στο WorkShop της Google προσκλήθηκε και παρευρέθηκε η ClickMedia, την Πέμπτη 6/9/2012, στα νέα γραφεία της Google στο Μαρούσι.

 

Το WorkShop αυτό περιελάμβανε 3 ενότητες, η 1η αφορούσε το Google Adwords (Adwords, Display Networking και Remarketing), η 2η το YouTube και η 3η το Google+.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση πάνω στις ενότητες που μας απασχόλησαν, με ερωτήσεις προς τους ομιλήσαντες, αλλά και με τα συμπεράσματα των συμμετεχόντων.

Στο προσεχές μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες συναντήσεις στην Google και η ClickMedia δεν θα μπορούσε να λείπει απο αυτές! Αφενός διότι ένα workshop είναι πολύ ενδιαφέρον για την δουλειά μας, συζητώντας τις υπηρεσίες με την ίδια την Google, και αφετέρου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφτούμε ξανά τα πολύ ενδιαφέροντα γραφεία της!

2012-09-06 11.39.26

 

google2

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+