Το Unicorn Tattoo & Body Piercing σχεδιάζει παρέα με την ClickMedia!

Το Unicorn Tattoo & Body Piercing επέλεξε την εμπειρία και την τεχνογνωσία της ClickMedia για να ανανεώσει με τον καλύτερο τρόπο την διαδικτυακή του παρουσία!

Πρόκειται για ένα απο τα πιο δημοφιλή Studio Tattoo της Αθήνας, με φυσικό κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας, αλλά και στο νησί της Κέρκυρας.

Το νέο Site θα αντιπροσωπεύει στο μέγιστο βαθμό την δυναμική παρουσία του Unicorn στον χώρο των Tattoo και των διοργανώσεων festival. Oι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν το Studio, την φιλοσοφία και τον χαρακτήρα του, αλλά και να δουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από tattoos που έχει ¨χτυπήσει¨ η ομάδα του Unicorn και απο διάφορες συμμετοχές σε εκδηλώσεις.

Επίσης, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεται για το πρόγραμμα του προσωπικού, αλλά και για τις ώρες που μπορεί να επισκεφτεί το Studio για να συζητήσει για το δικό του σχέδιο.

Νέα, φρέσκια δουλειά, η οποία κατά την ολοκλήρωσή της θα δώσει στο Unicorn την απαραίτητη ώθηση για να ξεχωρίσει ο επαγγελματισμός του και στον κόσμο του Internet.

Περισσότερα προσεχώς..

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+