Συνεργασία της ClickMedia με την Ελληνοτυπική ΑΒΕΕ

Η Ελληνοτυπική ΑΒΕΕ είναι εταιρεία με πολλά χρόνια εμπειρία, αλλά και με μεγάλο πελατολόγιο στον χώρο των γραφικών τεχνών.

Η ανάγκη της εποχής μαζί με την σωστή κατεύθυνση που της έδωσε η ClickMedia, έσπρωξε την Ελληνοτυπική στην απόφαση για την κατασκευή νέου Site. Η εταιρεία κατάλαβε πως στο Internet πρέπει να μεταφέρουμε την εικόνα της εταιρείας μας και να μην επαναπαυόμαστε απλά με ένα Site - κατάλογο.

Επομένως, στράφηκε στην ClickMedia για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Το να μελετά, να αναλύει και να μεταφέρει την εικόνα της εταιρείας στον κόσμο του Internet, με συγκεκριμένους στόχους.

Το νέο Site της Ελληνοτυπικής ΑΒΕΕ θα παρουσιάζει την εταιρεία συνολικά, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, αλλά και θα δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη, μέσω της ενότητας E-shop, να αγοράσει και να παραγγείλει προϊόντα άμεσα και γρήγορα. Το εικαστικό θα σχεδιαστεί έτσι ώστε να τονίσει τα σημεία που θέλει να προβάλλει περισσότερο η εταιρεία και ταυτόχρονα, μέσω βίντεο, θα παρουσιάζονται οι συμμετοχές της εταιρείας στις εκθέσεις γραφικών τεχνών.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+