Το νέο E-shop της Αφοί Κλαουδάτου Α.Ε είναι πλέον Online

Άλλο ένα E-shop με την υπογραφή της ClickMedia, το klaoudatos-home.gr, ολοκληρώθηκε και είναι πλέον Online.

Το νέο E-shop για την Αφοί Κλαουδάτου Α.Ε κατασκευάστηκε με γνώμονα την εύκολη πλοήγηση των επισκεπτών, μιας και πρόκειται για κατάστημα με πλήθος κωδικών και προϊόντων. Η εταιρεία εξάλλου βρίσκεται στον χώρο από το 1974, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει το κοινό της από εκείνη.

Γι αυτόν τον λόγο στράφηκε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, κάνοντας σταθερά και σίγουρα βήματα, πάντα υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές της ClickMedia. Σίγουρα το νέο E-shop θα εμπλουτιστεί με πολύ περισσότερο υλικό και κωδικούς, ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει Online τον οποιοδήποτε επισκέπτη, από όποιο μέρος και να βρίσκεται.

Ο επισκέπτης μπορεί να αγοράσει απευθείας με την χρήση της  πιστωτικής του κάρτας προϊόντα από το E-shop, να γνωρίσει την εταιρεία και φυσικά να ενημερώνεται για τα νέα της, τις προσφορές της και τις νέες αφίξεις προϊόντων, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το E-shop θα εμπλουτιστεί με κάρτα Loyalty Club, εκπτωτικά κουπόνια, αλλά και με ένα φρέσκο και ιδιαίτερο Facebook Page.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+