Ανακατασκευή του Site της Arcadia Ship Management από την ClickMedia

Η Arcadia Ship Management Co Ltd, κορυφαία εταιρεία στο ship management παγκοσμίως, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο της ναυτιλίας.

Το νέο Site της Arcadia θα κατασκευαστεί με σκοπό την ριζική ανανέωση της εικόνας της εταιρείας στο διαδίκτυο, με την επιτυχημένη συνταγή και την εμπειρία της ClickMedia! Αυτό σημαίνει σχεδιασμός του κατάλληλου template και υλοποίηση ενός site υψηλών προδιαγραφών για την εταιρεία.

Στο περιεχόμενο του site ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει την Arcadia, την ιστορία και τις αξίες της, να ενημερωθεί για τις δράσεις και την πολιτική της εταιρείας, αλλά και να λάβει αναλυτικές πληροφορίες για τον στόλο και για κάθε πλοίο της ξεχωριστά.

Επίσης, θα αναπτυχθεί εφαρμογή Online Διαχείρισης Σεμιναρίων το οποίο θα αφορά το προσωπικό της εταιρείας. Μέσω αυτής, θα μπορεί να ενημερώνεται για τα σεμινάρια και τις λοιπές εκπαιδευτικές ενέργειες της Arcadia.

Επιπλέον, θα προστεθεί εφαρμογή του Newsletter για την εγγραφή των επισκεπτών και την έγκαιρη ενημέρωσή τους, πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα Galleries και φυσικά όλοι οι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία.

Περισσότερα προσεχώς..Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+