Το νέο site των "Αττικών Φούρνων" βρίσκεται υπό υλοποίηση!

Η ClickMedia συνεχίζει να αναλαμβάνει έργα υψηλών προδιαγραφών και συνεργάζεται με τους "Αττικούς Φούρνους"!

Οι Αττικοί Φούρνοι είναι αρτοποιεία τα οποία ξεκίνησαν τη λειτουργία τους μόλις πριν από λίγους μήνες με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι άνθρωποι εξάλλου που διαχειρίζονται την εταιρεία έχουν μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και γνωρίζουν τον τρόπο για να επιτύχουν σε αυτόν.

Η ClickMedia ανέλαβε την κατασκευή του νέου site για τους Αττικούς Φούρνους διότι γνωρίζει πολύ καλά το πως θα αναδειχθεί η φιλοσοφία και η δυναμική της εταιρείας στον κόσμο του Internet και μέσα απο το site. Ο επισκέπτης θα αντιλαμβάνεται την δυναμική της εταιρείας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα θα λαμβάνει την πληροφορία που τον ενδιαφέρει άμεσα και γρήγορα, είτε πρόκειται για κάτι που αφορά τα προϊόντα ή τα καταστήματα, είτε για το franchise και την πολιτική της εταιρείας.

Θα σχεδιαστεί εικαστικό σύμφωνα με τα πρότυπα και τις ανάγκες των Αττικών Φούρνων όπου θα προστεθούν εφαρμογές οι οποίες είναι απαραίτητες για μια εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς. Newsletter, δίκτυο καταστημάτων, αναλυτική παρουσίαση προϊόντων και 3d περιήγηση είναι κάποιες απο αυτές.

Περισσότερα θα δείτε στο προσεχές μέλλον..

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+