Ανακατασκευή του Euroservices.gr

Νέα συνεργασία για την ClickMedia με την εταιρεία Euroservices!

Μετά απο προσέγγιση της εταιρείας Euroservices προς την ClickMedia, ξεκινά η συνεργασία μας για την ανακατασκευή του παλαιού της site.

Το νέο site της εταιρείας θα σχεδιαστεί ρίχνοντας μεγάλο βάρος στον επισκέπτη του, αλλά και στην αρχιτεκτονική του περιεχομένου.

Η Euroservices πρόκειται για εταιρεία αντιμετώπισης επιβλαβών οργανισμών και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Όταν λοιπόν παρουσιάζουμε μαζικά πληροφορίες προς τον επισκέπτη του site, οφείλουμε να τον κατευθύνουμε σωστά λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτό που αναζητά.

Επομένως, το Euroservices.gr θα κατευθύνει τον επισκέπτη του έτσι ώστε να τον ενημερώσει σωστά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στο κοινό της.

Επίσης, θα υλοποιηθεί ενότητα E-shop στην οποία η εταιρεία θα παρουσιάζει και θα διανέμει σχετικά προϊόντα, δίνοντας την δυνατότητα στον κάθε επισκέπτη να τα αγοράσει από την ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Περισσότερα για το project στο μέλλον..

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+