Στην ClickMedia η ανακατασκευή και ο σχεδιασμός του site της φαρμακευτικής εταιρείας RAFARM.

Η ClickMedia αναλαμβάνει με ιδιαίτερη χαρά το συγκεκριμένο έργο, καθώς η RAFARM αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Επί της ουσίας, η ανάληψη του εν λόγω έργου περιλαμβάνει μια σειρά από προκλήσεις οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο ως προς την ανακατασκευή και σχεδιασμό ενός νέου εικαστικού περιβάλλοντος το οποίο θα φιλοξενήσει τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της RAFARM. Ειδικότερα, σε ότι αφορά την εικαστική προσέγγιση του έργου, η ClickMedia έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει μια clean cut προσέγγιση με απλές και καθαρές γραμμές ως προς την εταιρική παρουσίαση με στόχο την ανάδειξη του μεγέθους και της δυναμικής της εταιρείας. Παράλληλα, ως προς την προϊοντική παρουσίαση η ClickMedia  θα σχεδιάσει μια εφαρμογή με πολλαπλά φίλτρα, τα οποία θα  διευκολύνουν την εύρεση τόσο των προϊόντων, ενώ θα υπάρχει διασύνδεση με τα social media και ταυτόχρονα θα είναι φιλικό ως προς τις μηχανές αναζήτησης.
Η RAFARM δραστηριοποιείται στο χώρο των φαρμάκων από το 1974 με περισσότερα από 100 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα, εξαγωγές και συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες στην Ευρώπη.

 

 

 

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+