Ένα site «κόσμημα» θα υλοποιήσει για την Paraskevopoulos Jewellery η ClickMedia

Η ClickMedia ανέλαβε τον επανασχεδιασμό και την ανακατασκευή της online παρουσίας του κοσμηματοπωλείου Paraskevopoulos Jewellery.

Η ομάδα της ClickMedia θα σχεδιάσει την εικαστική και λειτουργική προσέγγιση λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για βελτιστοποίηση της online παρουσίας της επιχείρησης, αλλά και την καλύτερη ανάδειξη & προβολή των προϊόντων. Στόχος της ClickMedia είναι η δημιουργία ενός site το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα με το εταιρικό προφίλ του καταστήματος, θα είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, εύκολο στην πλοήγησή του και φυσικά θα αποτελέσει την ιδανική online βιτρίνα για το φυσικό κατάστημα Paraskevopoulos Jewellery.
Το κατάστημα Paraskevopoulos Jewellery, το οποίο βρίσκεται σε εμπορικό δρόμο της Γλυφάδας δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος από το 1990, διατηρώντας μία συλλογή από αναγνωρισμένες εταιρείες ρολογιών και ποικιλία κοσμημάτων, φιλοτεχνημένα από τους καλύτερους τεχνίτες.

 

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+