Το ολοκαίνουριο site του Yellow all day café restaurant είναι στον αέρα!

Η ClickMedia  ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την κατασκευή του site του εστιατορίου all day café restaurant Yellow στα βόρεια προάστια.

Η ομάδα της ClickMedia ακολούθησε πιστά την ταυτότητα του Yellow και προχώρησε στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας του εστιατορίου δημιουργώντας ένα εικαστικό περιβάλλον με απλές και καθαρές γραμμές, φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Το κίτρινο χρώμα κυριαρχεί σε κάθε σημείο του site και σε συνδυασμό με το επιβλητικό μαύρο μας προσκαλούν να το επισκεφθούμε, να ξεφυλλίσουμε το online menu,  να επιλέξουμε το αγαπημένο μας πιάτο και το κρασί που θα το συνοδεύσει εύκολα χάρη στην γρήγορη πλοήγησή του site. Το www.yellow.gr είναι ένα site ειδικά σχεδιασμένο από την ClickMedia ώστε να αναδεικνύει κάθε γευστική απόλαυση των εδεσμάτων που προσφέρει το εστιατόριο και φυσικά να αποτελεί μια online πρόσκληση σε γεύμα σε έναν εμπνευσμένο χώρο με γεύσεις που συνδυάζονται μοναδικά με τα μαγειρικά μυστικά του σεφ που αποκαλύπτονται σε κάθε πιάτο!

Δείτε τώρα το www.yellow.gr

 

 

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+