Το παιχνιδιάρικο site της Much Toys & Gifts είναι στον αέρα!

H ClickMedia σχεδίασε και ανέπτυξε με πολύ παιχνιδιάρική διάθεση την ολοκαίνουρια ιστοσελίδα της Much Toys & Gifts!

Παράλληλα, η ομάδα της ClickMedia επέκτεινε την ιστοσελίδα της εν λόγω εταιρείας σχεδιάζοντας ένα e-shop για την αρτιότερη προβολή των προϊόντων της.
Ειδικότερα, σε ότι αφορά το σχεδιασμό του e-shop, η ClickMedia έχει επιλέξει ένα clean cut minimal design, σε παιχνιδιάρικο ύφος με απλές και καθαρές γραμμές, με εύκολη πλοήγηση και το κυριότερο με τη δυνατότητα ο επισκέπτης και δυνητικός αγοραστής να εντοπίζει σε ελάχιστο χρόνο το προϊόν που αναζητά. H ClickMedia σχεδίασε και ανέπτυξε ειδικά για το site της Much Toys & Gifts την εφαρμογή «Φτιάξτο μόνος σου» με την οποία ο επισκέπτης και δυνητικός αγοραστής μπορεί να φτιάξει μόνος του το αρκουδάκι που επιθυμεί.
Η MUCH TOYS δραστηριοποιείται στο χώρο του παιχνιδιού και του δώρου από το 1978, ενώ πρόσφατα επέκτεινε τις δραστηριότητές και σε προϊόντα των οποίων έχει αποκλειστικά δικαιώματα (lisenced products) για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.
Δείτε τώρα το http://www.much.gr

 

 

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+