Το ανανεωμένο e-shop Masterclima.gr είναι στον αέρα!

H ομάδα της ClickMedia ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανακατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος Masterclima.gr!

Όπως σε κάθε έργο που αναλαμβάνει η ClickMedia, έτσι και στο εν λόγω e-shop πρωταρχικός στόχος ήταν να σχεδιαστεί ένα  λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, φιλικό στον χρήστη, εύκολης πλοήγησης, ώστε ο επισκέπτης και δυνητικός αγοραστής να μπορεί να εντοπίζει εύκολα και γρήγορα το προϊόν που αναζητά.

Σε ότι αφορά το διαχειριστικό κομμάτι, η ClickMedia εργάστηκε με γνώμονα την ευκολία στη διαχείριση του siteκαθώς υπάρχει πληθώρα προϊόντων και ανάγκη για συνεχείς αλλαγές και ενημερώσεις. Με το νέο λειτουργικό στη διαχείριση ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βλέπει μια ανανεωμένη online βιτρίνα σε τακτική βάση, να εντοπίζει το προϊόν που τον ενδιαφέρει καθώς και τα ανταλλακτικά που αφορούν το συγκεκριμένο προϊόν και κατά συνέπεια να έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να προχωρήσει άμεσα σε μια αγορά.

 

Δείτε τώρα το:  www.masterclima.gr

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+