Η εταιρεία GB Textiles-Αφοί Γιαννόπουλοι στην ClickMedia

Στην ClickMedia ανέθεσε η εταιρεία GB Textiles-Αφοί Γιαννόπουλοι την κατασκευή του εταιρικού της site.

Η ClickMedia αναλαμβάνει την κατασκευή της ιστοσελίδας και προχωρά στο σχεδιασμό και ανάπτυξη του εν λόγω site με στόχο τη δημιουργία ενός διαδικτυακού περιβάλλοντος το οποίο θα αναδεικνύει το μέγεθος, τη δυναμική και το εύρος των προϊόντων της GB Textiles καθώς και την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία της εταιρείας στο χώρο των υφασμάτων για οικιακή χρήση (υφάσματα για καναπέδες, κουρτίνες κοκ).

Η ομάδα της ClickMedia σε ότι αφορά την εικαστική αλλά και λειτουργική προσέγγιση της ιστοσελίδας, θα εργαστεί, έτσι ώστε το νέο site εκτός όλων των παραπάνω να είναι εύκολο στην πλοήγηση και τη διαχείριση του, καθώς και φιλικό στις μηχανές αναζήτησης και στον χρήστη.

Η εταιρεία GB Textiles-Αφοί Γιαννόπουλοι Α.Ε. ιδρύθηκε το 1975 και ασχολείται με την εισαγωγή και το εμπόριο κουρτινών και υφασμάτων επιπλώσεως.


Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+