Η ClickMedia σε Harley ρυθμούς

Η  ClickMedia αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός νέου web magazine για τους fans της Harley!Η ομάδα μας είναι έτοιμη να  σχεδιάσει και υλοποιήσει με πολύ κέφι  το συγκεκριμένο web magazine

Επί της ουσίας σε ό,τι αφορά το λειτουργικό κομμάτι του site, -επειδή ακριβώς πρόκειται για ένα διαδικτυακό περιοδικό- η ClickMedia θα εργαστεί με στόχο την δημιουργία ενός διαχειριστικού περιβάλλοντος, το οποίο θα διευκολύνει την εισαγωγή νέων άρθρων, την ανανέωση αυτών, προσθήκη φωτογραφιών κοκ. Η ομάδα μας, θα επιλέξει ένα εικαστικό περιβάλλον το οποίο θα αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιδεολογία και τη φιλοσοφία όλων όσοι αγαπούν και επιλέγουν μια Harley μηχανή.

Το νέο αυτό web magazine, αναμένεται να είναι πλούσιο σε περιεχόμενο καθώς θα συμπεριλαμβάνει ενότητες όπως,  νέα  για τα Harley clubs,  μουσικές ειδήσεις, άρθρα για tattoos, συνεντεύξεις καθώς και ενότητα αγγελιών στην οποία οι επισκέπτες και οι fans  της Harley θα μπορούν να εντοπίζουν προϊόντα Harley.

Απανταχού Harleαδες ανάψτε τις μηχανές σας και ετοιμαστείτε για το δικό σας Harley διαδικτυακό περιοδικό!

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+