Η Pappas Elevators & Escalators επιλέγει ξανά την ClickMedia

H Pappas Elevators & Escalators επεκτείνει την επιτυχημένη συνεργασία της με την ClickMedia και μετά την ανάθεση της κατασκευής του www.protonmrl.com επιλέγει ξανά την ClickMedia για την κατασκευή του εταιρικού site.

Η ClickMedia αναλαμβάνει με ιδιαίτερη χαρά το έργο αυτό και κατασκευάζει το νέο εταιρικό site της εταιρείας με στόχο την αρτιότερη ανάδειξη του μεγέθους, της δυναμικής και της πολύχρονης εμπειρίας καθώς και του πλήθους των δραστηριοτήτων της εταιρείας Pappas Elevators & Escalators. Σε ό,τι αφορά την εικαστική προσέγγιση, η ClickMedia θα υλοποιήσει ένα μοντέρνο και σύγχρονο design, ένα ιδανικό εικαστικό περιβάλλον μέσω του οποίου ο επισκέπτης θα μπορεί να εντοπίζει εύκολα και γρήγορα το προϊόν, θα γίνεται αντιληπτή  η μακρόχρονη εμπειρία και know-how της εταιρείας. Αναφορικά με το λειτουργικό κομμάτι του site, η ClickMedia θα εργαστεί ως προς τη δημιουργία ενός διαχειριστικού περιβάλλοντος εύκολο στη διαχείριση και ενημέρωσή του, δημιουργώντας τελικώς ένα site το οποίο θα είναι φιλικό στο διαχειριστή κυρίως όμως φιλικό στο χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης.

Παράλληλα, η επικοινωνία της εταιρείας με τους πελάτες, συνεργάτες θα ενισχύεται μέσω newsletter, το οποίο θα σχεδιάσει η ClickMedia και θα είναι απόλυτα συμβατό με την εταιρική εικόνα της εταιρείας και φυσικά το νέο ανανεωμένο site.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+