Κατασκευή e-shop για την Παπαγεωργίου Ν.&Μ. Α.Ε από την ClickMedia

ΗClickMedia αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop της εταιρείαςΠαπαγεωργίου Ν&Μ Α.Ε.

Η ClickMedia, σε ότι αφορά το λειτουργικό-διαχειριστικό για την κατασκευή e-shop, θα εργαστεί, έτσι ώστε το νέο e-shop να είναι πρωτίστως εύκολο στη διαχείρισή του και αφετέρου να είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης και στο χρήστη με τον τελευταίο να μπορεί να εντοπίζει το προϊόν και την πληροφορία που αναζητά εύκολα και γρήγορα.

Όπως κάθε φορά, η ομάδα της ClickMedia, η οποία θα επιμεληθεί του συγκεκριμένου έργου, θα φροντίσει ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αντανακλά το μέγεθος, τη δυναμική και την πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας και φυσικά να συμβαδίζει με την εταιρική ταυτότητα και φιλοσοφία της, ακολουθώντας την αντίστοιχη χρωματική παλέτα.

Η Παπαγεωργίου Ν.&Μ. Α. ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μελέτης, σχεδιασμού και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων κομμωτηρίου.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+