Ολοκληρώθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας για την ifly από την ClickMedia

Η ClickMedia ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας ifly.

Η ClickMedia, όπως σε κάθε έργο που αναλαμβάνει, εργάστηκε και για την κατασκευή ιστοσελίδας για την ifly  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αρτιότερη και ορθότερη παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρείας, φροντίζοντας μέσα από κάθε σελίδα του site να αναδεικνύονται το εύρος των υπηρεσιών και η δυναμική της ifly, ο πλούσιος στόλος ελικοπτέρων και αεροπλάνων, η πληθώρα επιλογών διαδρομής καθώς η μακρόχρονη εμπειρία των χειριστών της.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει και την ειδική εφαρμογή που σχεδίασε η ομάδα της ClickMedia μέσω της οποίας ο επισκέπτης μπορεί να σχεδιάσει την πτήση που επιθυμεί με τη χρήση των Google maps.

Η εταιρεία ifly, Η IFLY, αποτελεί εταιρία του ομίλου i-group, η οποία τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών αερομεταφοράς VIP με ελικόπτερα και αεροπλάνα.

Δείτε τώρα το http://www.ifly.gr/el/

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+