Επισκεφθείτε μας

Αν σκοπεύετε να μας επισκεφθείτε, οι οδηγίες σε αυτή την σελίδα θα σας φανούν χρήσιμες.

(κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον χάρτη σε μεγέθυνση)

 

Τοποθεσία

Τα γραφεία της ClickMedia βρίσκονται στην οδό Ακαδημίας 52 (γωνία με Ασκληπιού) στο κέντρο της Αθήνας, στον 3ο όροφο. Το ωράριο εργασίας της ClickMedia είναι 09:30 – 17:30 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο κοντινότερος σταθμός του μετρό είναι αυτός της Πανεπιστημίου, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση 220μ (3 λεπτά με τα πόδια). Η έξοδος του Σταθμού που βολεύει περισσότερο είναι αυτή προς "Εθνική Βιβλιοθήκη".

Σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων (2 λεπτά με τα πόδια) βρίσκονται στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ που εξυπηρετούν δεκάδες διαφορετικές συγκοινωνιακές γραμμές.

 

Συγκοινωνίες 

1. Πρόσβαση από το Αεροδρόμιο

Η πρόσβαση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι εύκολη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Μετρό ή τον Προαστιακό ή τα Αστικά Λεωφορεία που εκτελούν διαδρομές από το Αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της Αθήνας.

Α) Αν χρησιμοποιήσετε το Μετρό, θα επιβιβασθείτε στην Μπλε Γραμμή και μετά από 15 στάσεις θα κατεβείτε στον Σταθμό Συντάγματος, όπου και θα πάρετε την Κόκκινη Γραμμή με κατεύθυνση Ανθούπολη. Θα αποβιβασθείτε στην επόμενη στάση, στον Σταθμό Πανεπιστημίου.

Β) Αν χρησιμοποιήσετε τον Προαστιακό, θα αποβιβασθείτε στο Σταθμό Λαρίσης (τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας). Θα πρέπει να συνεχίσετε με την Κόκκινη Γραμμή του Μετρό με κατεύθυνση Ελληνικό. Μετά από 3 στάσεις θα αποβιβασθείτε στον Σταθμό Πανεπιστημίου.

Γ) Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο, θα πρέπει να πάρετε το λεωφορείο Χ95 "Σύνταγμα - Αεροδρόμιο (Express)". Θα κατεβείτε στο τέρμα της διαδρομής, στην Πλατεία Συντάγματος. Σε απόσταση 50μ από το σημείο αποβίβασης βρίσκεται η είσοδος του Μετρό. Θα επιβιβασθείτε στην Κόκκινη Γραμμή με κατεύθυνση προς Ανθούπολη και θα αποβιβασθείτε στην επόμενη στάση, στον Σταθμό Πανεπιστημίου.

Καθώς η απόσταση ανάμεσα στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας είναι μεγάλη, απολύτως ακριβής εκτίμηση για τον χρόνο που θα χρειασθείτε δεν μπορεί να γίνει. Υπολογίστε, πάντως, ότι θα απαιτηθεί περίπου 1 - 1 ½ ώρα.

 

2. Πρόσβαση από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Η ευκολότερη διαδρομή από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης) μέχρι τα γραφεία της ClickMedia είναι με το Μετρό, χρησιμοποιώντας την Κόκκινη Γραμμή, με κατεύθυνση προς  Ελληνικό. Η συνολική διαδρομή είναι 3 στάσεις και θα διαρκέσει 10 - 15 λεπτά. Θα κατεβείτε στον Σταθμό Πανεπιστημίου, ο οποίος είναι δίπλα στα γραφεία μας.

 

3. Πρόσβαση από το Λιμάνι του Πειραιά

Χρησιμοποιώντας τον Ηλεκτρικό (Πράσινη Γραμμή) θα κατεβείτε μετά από 8 στάσεις στον Σταθμό Ομόνοια, όπου θα επιβιβασθείτε στην Κόκκινη Γραμμή με κατεύθυνση προς τον Ελληνικό. Η πρώτη στάση είναι ο Σταθμός Πανεπιστημίου, 220μ μακριά από τα γραφεία μας. Συνολικά υπολογίστε ότι η όλη διαδρομή θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά.

 

4. Πρόσβαση με Λεωφορείο

Καθώς οι αλλαγές στις συγκοινωνιακές γραμμές είναι συχνές, σας προτείνουμε να επιβεβαιώσετε τις γραμμές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μέσω του ΟΑΣΑ ή κάποιου άλλο site που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις συγκοινωνίες στην Αθήνα όπως το Google Maps, το Ploigos.gr και το Driveme.gr.

Δέσμευση για υποστήριξη

Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας!


Ένα site σήμερα δεν είναι μια απλή "κατασκευή ιστοσελίδων". Είναι η παρουσία σας στον χώρο του internet, η οποία σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι σημαντικότερη και από την φυσική της παρουσία.

we are hiring
Follow us on Google+