• Αναπτύσσουμε λύσεις #τεχνολογίας για έναν κόσμο που αλλάζει

  Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερη ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες, να βελτιώσουμε προϊόντα και υπηρεσίες και να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων.

  Αυτός είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός. 

  Αναπτύσσουμε λύσεις #τεχνολογίας για έναν κόσμο που αλλάζει
 • List Image

  Μετρήσιμα αποτελέσματα

  Για περισσότερα από 17 χρόνια, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνουν διαδικτυακές, cloud και mobile εφαρμογές. Τα συστήματα που δημιουργούμε κερδίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.

 • Η εξειδικευμένη μας ομάδα

  Εξασφαλίζουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε έργο, μέσω μίας συντονισμένης ομάδας από software engineers, web designers, web developers, product & project managers, marketing consultants και άλλων επαγγελματιών.

  Η εξειδικευμένη μας ομάδα
 • Μοναδικά #Έργα

  Η φιλοσοφία μας είναι να αναπτύσσουμε λύσεις που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας. Η παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών και άριστης τεχνικής υποστήριξης αποτελούν δέσμευσή μας ώστε να επιτύχετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

  We look forward to working with you and will do whatever we can to make your digital transformation a successful one.

Προσφέρουμε Μοναδικές Ψηφιακές Εμπειρίες

Είτε βρίσκονται εν κινήσει, είτε μπροστά από το laptop ή το PC τους, οι πελάτες σας αναζητούν τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης και είναι σημαντικό να έχετε ένα στρατηγικό σύμμαχο για επιτύχετε αυτό το στόχο!

 • Amazing User Experience
 • Amazing User Experience
 • Amazing User Experience
 • Amazing User Experience

Το πετυχαίνουμε συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες και ευχάριστο UX με τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις

read more

Οι πελάτες μας

Είμαστε περήφανοι για τις πολύτιμες συνεργασίες που έχουμε επιτύχει τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του digital. Μπορείτε να δείτε παρακάτω ορισμένες από τις εταιρείες με τις οποίες έχουμε συνεργαστεί και τα έργα που έχουμε υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια. 

img_115_logos-arxikis
img_120_logos-arxikis5
Iveco
img_119_logos-arxikis4
img_118_logos-arxikis3
img_117_logos-arxikis2