Υποστήριξη

Υποστήριξη

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για περισσότερα από 17 χρόνια, προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις και υπηρεσίες υποστήριξης προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Τα εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη της ClickMedia είναι πάντα διαθέσιμα να απαντήσουν σε κάθε σας αίτημα και να σας παρέχουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση. 

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υποστήριξης και εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση των διαδικασιών που ακολουθούμε, ενσωματώνοντας σε αυτές συνεχώς νέα εργαλεία και τεχνολογίες.

Η ClickMedia προσφέρει τα ακόλουθα κανάλια υποστήριξης:

 • Τεχνική Υποστήριξη μέσω E-mail

  Mail icon Μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας αποστέλλοντας ένα email στο support [at] clickmedia [dot] gr ή να κάνετε κλικ στο ακόλουθο link:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Χρήσιμες Πληροφορίες 

  Head iconΣυλλογή από χρήσιμα άρθρα, συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις, τεχνικές οδηγίες και εκπαιδευτικό υλικό.
 • Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη 

  Telephone icon Εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης μέσω του συμβολαίου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας.
  Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της ClickMedia λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 π.μ. με 5:00 μ.μ.

Πριν επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευθεί τις "Χρήσιμες Πληροφορίες" για την απάντηση του αιτήματός σας.

Διαχείριση Site

sm

Μάθετε ή ανακαλύψτε τις βασικές ενέργειες που απαιτούνται για τη διαχείριση του site σας. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ενότητα είναι επαρκείς για να μπορέσετε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας. 

View items...

Ρύθμιση E-mail

mail

Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης του προγράμματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του υπολογιστή σας με τον λογαριασμό email που διατηρείτε.   

View items...

Mailchimp

αρχείο λήψης

Στείλτε newsletter και επικοινωνήστε εύκολα με τους συνδρομητές σας με καλαίσθητα email.

View items...