Στην προοπτική της ηλεκτρονικής πώλησης προχωρά με την ClickMedia η εταιρεία «έπιπλο Τσουραπά»

Η εταιρεία «έπιπλο Τσουραπά» δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας επίπλων για πάνω από 45 χρόνια με επιτυχημένη πορεία. Πλέον, όμως βρισκόμαστε στην εποχή όπου είναι απαραίτητες και περαιτέρω ενέργειες για τις επιχειρήσεις, όπως η ηλεκτρονική παρουσία και πώληση, φυσικά όμως με την κατάλληλη καθοδήγηση.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ανατέθηκε στην ClickMedia η κατασκευή του e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) της επιχείρησης. Σε αυτό ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα της απευθείας αγοράς προϊόντων μέσω πιστωτικής κάρτας και άλλων τρόπων πληρωμής, την δυνατότητα εγγραφής για να λαμβάνει ενημερωτικό υλικό που αφορά την επιχείρηση και τα προϊόντα, και τέλος την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την εταιρεία για οποιοδήποτε θέμα τον αφορά.

Η «έπιπλο Τσουραπά» από την δική της μεριά θα έχει ένα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια της για τα επόμενα χρόνια ώστε να καταφέρει να ανέβει ένα ακόμη επίπεδο. Θα μπορεί να ανεβάζει πολύ εύκολα τα προϊόντα της, να ανανεώνει τα νέα – δραστηριότητές της, να ομαδοποιεί το πελατολόγιό της και να δείχνει της μοναδικότητά της, μέσω του εικαστικού, το οποίο θα σχεδιασθεί ακριβώς για τις ανάγκες της επιχείρησης. Επίσης, θα στηθεί ξεχωριστή εφαρμογή για την διασύνδεση με το ERP, ώστε να ενημερώνεται πλήρως η διαθεσιμότητα και η τιμή των προϊόντων αυτόματα εξοικονομώντας χρόνο αλλά και οργανώνοντας καλύτερα το κατάστημα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσεχές μέλλον θα κατασκευαστεί και το επίσημο Facebook Page για την «έπιπλο Τσουραπά», αλλά και θα γίνει σύνδεση με το γνωστό site Skroutz για την καταχώρηση προιόντων και την εμφάνιση της εταιρείας και σε αυτό το κανάλι προβολής.

we are hiring
Follow us on Google+