Προβολή στο Facebook για το Paintball Warriors

Την ClickMedia επέλεξε για να οργανώσει την προβολή της μέσω του Facebook η Paintball Warriors, η μεγαλύτερη κλειστή arena για Paintball στην Ελλάδα.

Οι φίλοι του Paintball θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην μεγαλύτερη κλειστή αρένα στην χώρα μας, η οποία είναι πλέον έτοιμη να τους υποδεχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Επομένως, η στρατηγική που καταστρώνει και η νέα αυτή προσπάθεια επιβάλλει την προώθηση και προβολή της επιχείρησης στα Social Media και ειδικά στο Facebook, όπου βρίσκεται και το πιο θερμό κοινό της.

Η διαφημιστική καμπάνια θα είναι στοχευμένη με κριτήριο την γεωγραφική περιοχή και λοιπά δημογραφικά χαρακτηριστικά, έχοντας σαν στόχο να γνωρίσει το κοινό την νέα arena, ώστε να την επισκεφθεί άμεσα, ξεκινώντας μάλιστα από το φετινό καλοκαίρι. Η ClickMedia θα "τρέξει" για λογαριασμό της επιχείρησης την καμπάνια στο Facebook, ενώ ταυτόχρονα θα δίνει τις απαραίτητες συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές για την συνέχειά της, με σκοπό πάντα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, μεταφρασμένα σε νέους πελάτες αλλά και αναγνωρισιμότητα.

 

427018 408493872518978 1608222142 n

we are hiring
Follow us on Google+