Η World Carpets ανανεώνεται με ολοκαίνουργιο Site

Η World Carpets, εταιρεία η οποία κατέχει πολύχρονη εμπειρία στην χονδρική και λιανική πώληση δαπέδων, μοκετών και ειδών σκίασης, ανανεώνει την εικόνα της σε συνεργασία με την ClickMedia.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε απο την World Carpets ποντάροντας πάνω στην εμπειρία της ClickMedia στον σχεδιασμό και υλοποίηση επαγγελματικών sites, με ξεκάθαρο στόχο να κάνει πλέον το βήμα παραπάνω στον κόσμο του Internet. Η νέα ιστοσελίδα θα περνάει άμεσα το ύφος της εταιρείας στον επισκέπτη, θα του δίνει την δυνατότητα να γνωρίσει την ίδια, αλλά και τα προϊόντα - υπηρεσίες που εκείνη προσφέρει.

Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης θα μπορεί να γραφτεί στο Newsletter της World Carpets, ώστε να ενημερώνεται για νέα και προσφορές, θα μπορεί να επικοινωνεί καθημερινά με το προσωπικό της εταιρείας για οτιδήποτε τον ενδιαφέρει και φυσικά, θα εντοπίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ίδια την εταιρεία, τον τρόπο που λειτουργεί και τα προϊόντα τα οποία εμπορεύεται.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στον σχεδιασμό του εικαστικού, με ένα ζωηρό και φρέσκο template που θα ανταποκρίνεται στη δυναμική της εταιρείας και επίσης, στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, ώστε να ενδυναμωθούν ακόμη περαιτέρω.

we are hiring
Follow us on Google+