Το Εξοχικό Κέντρο "ο Χρήστος" ανανεώνεται με νέο Site

Το Εξοχικό Κέντρο "ο Χρήστος" συνεργάζεται με την ClickMedia για την κατασκευή του νέου του Site.

Το Εξοχικό κέντρο αντιλήφθηκε την ανάγκη που υπάρχει για μια αξιοπρεπή και ελκυστική παρουσία στο Internet, με ένα Site αντάξιο της ιστορίας του κέντρου, αλλά και της εικόνας που βγάζει προς το κοινό του. Γι αυτόν τον λόγο λοιπόν προχώρησε σε συνεργασία με την ClickMedia, η οποία μετά απο την κατασκευή εκατοντάδων ιστοσελίδων, γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα το πως να μεταφέρει την πραγματική εικόνα του πελάτη στο Internet και στην οθόνη ενός υπολογιστή κλπ.

Το νέο Site του κέντρου θα σχεδιαστεί από την αρχή, με πρώτο βήμα τις εικαστικές προτάσεις, οι οποίες έχουν σκοπό να αναδείξουν την επιχείρηση, αλλά και τα δυνατά της σημεία. Εν συνεχεία, μετά την έγκριση για το εικαστικό μέρος του Site, θα ξεκινήσει η υλοποίησή του. Το νέο Site θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν το κέντρο, το μενού και τις γεύσεις του, αλλά και τους χώρους, καθώς πρόκειται για κέντρο το οποίο προσφέρει διάφορες υπηρεσίες προς τους πελάτς του, όπως Parking και παιδική χαρά για τα μικρά παιδιά.

Τέλος, το Site θα κατευθύνει τον επισκέπτη έτσι ώστε μόλις κάνει Click για "φύγει" να νιώσει σαν να πέρασε μια βόλτα από το Εξοχικό κέντρο. Θα υπάρχει δυνατότητα για εγγραφή στο Newsletter, χάρτης και οδηγίες, πολλαπλές προσφορές, και φυσικά εκπτωτικά κουπόνια για το κοινό που θα κλείνει το τραπέζι του μέσα απο το Site.

Περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

we are hiring
Follow us on Google+