Η Microsoft ανακοινώνει τη διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης των Windows 7

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στη διεθνή έκθεση Consumers Electronics Show 2009 στο Λ. Βέγκας, ο Steve Ballmer, Chief Executive Officer της Microsoft, ανακοίνωσε τη διάθεση της δοκιμαστικής [beta] έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows 7, καθώς και τη διάθεση της νέας έκδοσης του Windows Live, της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών για την επικοινωνία στο Διαδίκτυο.

Οι συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN, TechBeta και TechNet μπορούν να κατεβάσουν τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 7 και να γνωρίσουν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Η δοκιμαστική αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη και μέσω της ιστοσελίδας www.Microsoft.com/windows7 από τις 9 Ιανουαρίου για όσους καταναλωτές επιθυμούν να τη δοκιμάσουν.

Παράλληλα, η Microsoft ανακοίνωσε και την παγκόσμια διάθεση της σουίτας Windows Live, που προσφέρει αποτελεσματικότερη οργάνωση στο Διαδίκτυο, μέσω ενός διαδικτυακού τόπου και ενός λογαριασμού [username & password]. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο Windows Live – στο οποίο περιλαμβάνεται και το ιδιαίτερα δημοφιλές Windows Live Messenger – με το Windows Live Mail και το Windows Live Photo Gallery, συνεργάζεται με πάνω από 50 από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες.

 

Πηγή: Microsoft

we are hiring
Follow us on Google+