Αυξάνεται η επισκεψιμότητα ιστοσελίδων με εκπτωτικά κουπόνια

Αυξανόμενη επισκεψιμότητα σε ιστοσελίδες εκπτωτικών κουπονιών παρατηρείται τελευταίως στις ΗΠΑ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της comScore για την κατάσταση του ηλεκτρονικού λιανεμπορίου στη χώρα.

Οι ιστοσελίδες αυτές κατέγραψαν 35,6 εκατομμύρια επισκέπτες το Νοέμβριο του 2008, 32% περισσότερους από τους 27,1 εκατομμύρια επισκέπτες τον Οκτώβριο του 2008. Πρόκειται για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη online κατηγορία, γεγονός που υποδηλώνει την ευκολία αναζήτησης ευκαιριών εξοικονόμησης χρημάτων, σημειώνεται στην έρευνα.

Η ιστοσελίδα coupons.com κατέγραψε 8,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2008 και έκτοτε υποδέχεται 14 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική επιθεώρηση eMarketer οι περισσότεροι κυνηγοί ευκαιριών είναι γυναίκες. Γυναίκες πανεπιστημιακής μόρφωσης, με ιδιόκτητη κατοικία και παιδιά συνιστούν το 72% των επισκεπτών του δικτύου της Coupons Inc με βάση τα στοιχεία της εταιρείας.

Τα online κουπόνια δεν αντικατέστησαν πλήρως τους παραδοσιακούς τρόπους αναζήτησης ευκαιριών, όπως η απευθείας επιστολική επικοινωνία (direct mail) και τα κουπόνια από εφημερίδες και περιοδικά, σύμφωνα με την έρευνα.

 

Πηγή: www.kathimerini.gr

we are hiring
Follow us on Google+